Haber Detay
İKÜ Öğrencileri En İyileri Seçti

İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrencileri En İyileri Seçti!

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi (ÖYKMDB) bünyesinde on altı yıldır faaliyetlerini sürdüren Kariyer Kulübü “Bir Tutam İlgi Bir Tutam Sevgi Kariyer Onursal Ödülleri”nin belirlenmesi için İKÜ öğrencilerine yönelik olarak bir anket düzenledi. İKÜ’nün “kulturunilife” sosyal medya hesabında yayınlanan ankete altı binden fazla öğrenci katıldı.

“Bir Tutam İlgi Bir Tutam Sevgi Kariyer Onursal Ödülleri” ödül töreni 5 Mayıs 2017 Cuma akşamı İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Ödül törenini, “Youtube” kanalında yaptığı yayınlarla beğeni toplayan Kaan Sekban sundu.

Yaklaşık sekiz yüz izleyicinin katıldığı gecede çeşitli kategorilerde ödül verilen Müjdat Gezen, Levent Üzümcü, Beren Saat, İrfan Değirmenci, Haluk Levent, Nazlı Çelik, Güliz Ayla, Canan Tan, Dağ 2 filminden Meltem Çirozlar, Günah Benim Şarkısı ile A.P.O, SİNEMİA’dan Rıfat Oğuz, LÖSEV’in Marmara Bölge Koordinatörü Zühal Ön, İbrahim Selim (STOLK) ve Ata Berk Mutlu davetliler arasındaydı. Geceye katılamayan İlker Kaleli, Seranay Sarıkaya ve Aras Bulut İyinemli video çekimleri ile iyi dileklerini, sevgilerini ve teşekkürlerini ilettiler.

Törende ilk ödül, İzmir Marşı’na getirdiği yeni yorumla Haluk Levent’in “Yılın En Beğenilen Klibi”ne verildi. Levent Üzümcü’ye “En İyi Beğenilen Erkek Tiyatro Sanatçısı”, İrfan Değirmenci’ye “Yılın En Beğenilen Erkek Sunucusu”, Beren Saat’e “Yılın En Duyarlı Oyuncusu”, Kenan Doğulu’ya “Yılın En Beğenilen Erkek Sanatçısı”, Müjdat Gezen’eYaşam Boyu Onur” ödülü verildi.

“Bir tutam ilgi bir yudum sevgi” sloganı ile engelli bireylerle ilgili toplumsal farkındalığa katkıda bulunmak üzere Kariyer Kulübü’nün davetlisi olarak Ankara’dan gelen “Ana Kucağı Down Sendromlu Eğitilebilir Zihinsel Engelli ve Ailelerini Koruma Derneği” üyesi çocuklar ve anneleri etkinlikte sahne alarak Türk Sanat müziği eserlerini seslendirdiler. Sanatçılarla toplu fotoğraf çektirdiler.

Kariyer Onursal Ödülleri 2017 töreni, Haluk Levent’in İzmir Marşı performansıyla sona erdi.

Bir Tutam İlgi Bir Tutam Sevgi Kariyer Onursal Ödülleri -2017:

Yaşam Boyu Onur Ödülü: Müjdat GEZEN

Yılın En Beğenilen Erkek Sunucusu: İrfan DEĞİRMENCİ
Yılın En Beğenilen Kadın Sunucusu: Nazlı ÇELİK

Yılın En Duyarlı Oyuncusu: Beren SAAT

Yılın En Beğenilen Erkek Sanatçısı: Kenan DOĞULU

Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı: Güliz AYLA
Yılın En Beğenilen Klibi: Haluk LEVENT - İzmir Marşı

Yılın En Beğenilen Filmi: Dağ 2 (Meltem ÇİROZLAR)

Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu: İlker KALELİ

<< TÜM HABERLER