Haber Detay
"Dönüşüm Defilesi ve Sanal Sergi"

İstanbul Kültür Üniversitesi İşletmecilik Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı’nın düzenlediği "Dönüşüm" temalı defile, 01 Haziran 2017 Perşembe günü saat 15.00'te Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek.

Dönüşüm temasını akla ilk gelen “Geri Dönüşüm” kavramından farklı işleyen defile, hayatın her alanındaki ilerleme, yenilenme ve değişimi konu ediniyor.

Üniversitemiz Rektör’ü (V) Prof. Dr. Erhan Güzel ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihal Sarıer’in de katılacağı etkinlikte iki tane de disiplinler arası proje görücüye çıkacak.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümümüz ve Moda Tasarımı Programımızın ortak çalışmaları ile “Hareketli Dönüşen Giysiler Projesi” ile giysiye hiçbir müdahale olmadan giysinin hareket etmesini sağlayan bir çalışma gerçekleştirilecek. Yrd. Doç. Dr. Güray Gürkan ve ekibinin çalışmaları sonucu gerçekleştirilecek çalışma, etkinlik başlangıcında sahnelenecek.

Organizasyonda ayrıca Bilgisayar Programcılığı Bölümümüz ile Moda Tasarımı Programı'nın çalışmaları ile oluşturulan “ Sanal Sergi Projesi” de görücüye çıkacak. Arttırılmış gerçeklik uygulamalarını kullanarak öğrencilerin tasarımları sanal ortamda hareketlendirilecek. Öğr. Gör. Ahmet Gökhan Uluçay ve öğrencilerinin çalışmaları sonucu hayata geçirilen proje, defilenin hemen ardından fuaye alanında sergilenecek.

<< TÜM HABERLER

2017-05-16 10:27:18