Haber Detay
İşe Hazırım Sertifika Programı

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Güzel ve Yenibiriş.com Ürün ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdürü Eren Çamlıkaya, Bloomberg HT’ de yayınlanan “Çıkış Yolu” adlı programa konuk olarak “İşe Hazırım” projesini anlattılar.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek olan proje hakkında düşüncelerini aktaran Prof. Dr. Erhan Güzel; Üniversite ve sektör işbirliği bağlamında sürekli şikayet edilen, “Mezunlar işe hazır değiller” sorununa çözüm getirebilecek bir işe imza attıklarını söyledi.

“İşe Hazırım” Nedir?

“İşe Hazırım” Sertifika Programı, İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) ve yenibiris.com’un ortaklığıyla İstanbul Kültür Üniversitesi öğrenci ve mezunlarına yönelik geliştirilen online kişisel ve mesleki gelişim eğitimidir.

Katılımcıların bilgi ve becerilere yönelik hazırlanan eğitim modüllerini tamamlayan İKÜ mezunu ve öğrencileri, yenibiris.com üzerinden yapacakları iş başvurularında özel iş ehliyetine sahip bireyler olarak ayrıcalıklı profil oluşturabilecekler ve profilleri işverenler tarafından öncelikli olarak görüntülenebilecektir. Detaylı bilgi için…

<< TÜM HABERLER

2017-08-10 18:04:31