Lenka Petková Türkiye'yi temsil edecek

Türkiye âşığı Slovakyalı Lenka Peťková Uluslararası Yaz Okulu’nda Türkiye’yi Temsil Edecek

Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı ve EF’in Uluslararası Yaz Okuluna katılacak 75 genç belli oldu.

Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı (UNAOC) ve EF Education First (EF) Uluslararası Dil Merkezleri iki yıldır düzenledikleri Uluslararası Yaz Okulu’nda bu yıl öğrencileri 16-23 Ağustos 2014 tarihleri arasında ağırlayacak. New York’ta EF Tarrytown kampüsünde düzenlenecek bir haftalık uluslararası Yaz Okulu’na başvuran gençlerden biri de Türkiye’yi temsilen katılacak olan Lenka Peťková. Dünyanın dört bir yanından 75 gençlik lideri bir hafta boyunca kültürel diyalog, dünya vatandaşlığı ve toplumsal pozitif dönüşümün sağlanması konusunda çalışmalar yapacak.